Gæstebog/guestbookSkriv i min gæstebog/Sign my guestbookDato/date:21/10 - 2004
Navn/name:Chr Løye
Land/country:Danmark
E-mail:chr4@stofanet.dk
Kommentar/comment:Flot hjemmeside, har du flere fotos af M/F Danmark under ophugningen, jeg har sejlet med den fra nybygning og var med til oplægningen i Nakskov.

Dato/date:12/9 - 2004
Navn/name:Peter Traupe
Land/country:Germany
E-mail:mail@petertraupe.de
Kommentar/comment:Nice page with lot of memories. I travelled in scandinavia in the past by train, car and ferry. Nice to see some old "friends" again on the pictures.

Dato/date:30/8 - 2004
Navn/name:DSMJ
Land/country:Danmark
E-mail:dsmj@get2net.dk
Kommentar/comment:Alle tiders! Især for en gammel søulk som undertegnede. De fleste af ØK`s skibe kan jeg genkende, og flere har jeg sejlet ombord i. Jeg "savner" kun billeder af de gamle Nord- og Sydamerikadbåde fra DFDS i perioden 1930 - 70. Lidt urimeligt ønske måske. Men under alle omstændigheder en fremragende side, der vidner om et stort og omhyggeligt forarbejde. Fra 0-13: 13!!!

Dato/date:16/7 - 2004
Navn/name:Poul Sørensen
Land/country:Danmark
E-mail:pos@pc.dk
Kommentar/comment:Mit bedste kompliment. En meget flot og velstruktureret hjemmeside. Håber at den fortsat udbygges. Er det OK at bruge de tabellariserede færgedata - i dette tilfælde vedr. Samsøfærgerne - ifm en påtænkt bog herom, når der er tydelig kildehenvisning??

Dato/date:19/6 - 2004
Navn/name:H.J.W. Kristoffersen
Land/country:Danmark
E-mail:hjwk@post.tele.dk
Kommentar/comment:Jeg synes det er en flot præsentation og som ØK pensionist på landsiden er jeg stolt over at den flåde som vi havde er med. Den er jo desværre ikke længere og der er mange forklaringer for hvorfor.

Skindet på næsen holdt vi dog selvom det holdt hårdt. Jeg er stadig aktionær i Kompagniet, som det blev kaldt og det glæder mig uendeligt at de nye kræfter som nu sidder ved roret fik rettet "skuden" op og synes på vej mod en god fremtid selvom det er uden flåden. Handlen som jeg i sin tid var del synes nu rettet op - nok ikke helt i overensstemmelse med H.N. Andersen, men som et nødvendigt og fornuftigt alternativ til det gamle.
Med venlig hilsen
H.J.W. Kristoffersen
Udsigten 11
4220 Korsør

Dato/date:13/6 - 2004
Navn/name:Henrik Larsen
Land/country:DK
E-mail:henrik.dalgaard@wanadoo.dk
Kommentar/comment:Flot side, du har der.. Men hvad med et link til vores hjemmeside for tidligere storebæltsfærge M/S Heimdal, nu kabelskib for Alcatel. på www.msheimdal.webbyen.dk
Mvh.
Henrik :-)

Dato/date:4/6 - 2004
Navn/name:Arne H Kristensen
Land/country:Dk
E-mail:ahk0310@lycos.com
Kommentar/comment:God hjemmeside.
Herligt at se billeder af mine gamle færger fra Storebælt, hvor jeg var maskinmester på M/F ROMSØ indtil 2 måneder før broen blev åbnet

Dato/date:23/5 - 2004
Navn/name:John Nielsen
Land/country:Danmark
E-mail:johnharry@post.cybercity.dk
Kommentar/comment:FLOT HJEMMESIDE

Det er dejligt, at du har fundet så meget historie om dansk færgefart. Bliv ved med det, så siden altid er ajourført.

Dato/date:13/4 - 2004
Navn/name:Peter Benson
Land/country:DK
E-mail:peter.benson@pol.dk
Kommentar/comment:Herlig hjemmeside. Jeg bliver godt nok hånet af venner & kolleger når jeg kræver færgerne tilbage på Storebælt - men drømmen må man da have lov at have!

Dato/date:28/3 - 2004
Navn/name:Flemming Floor
Land/country:DK
E-mail:ffp@post9.tele.dk
Kommentar/comment:Herligt at gense min første mønstring som sømand,på C.F.Tietgen, skulle bruge oplysningerne til historie i en skoleklasse, manglede et godt billede, samt overfartstiden Århus - København 1956Side nummer/Page number: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
Antal personer der har skrevet i gæstebogen/Number of people who has signed this guestbook: 124