Gæstebog/guestbookSkriv i min gæstebog/Sign my guestbookDato/date:27/10 - 2012
Navn/name:Poul
Land/country:DK
E-mail:petersen82904@gmail.com
Kommentar/comment:Kanon side, kiggede efter gedser færger sluttede med mit første skib til søs Asmara ØK. Jeg sluttede med at i Elite shipping efter mange år i K.I.Larsen.
Jeg vil kigge mig omkring måske jeg kan finde gamle Larsen skibe.
Venlig hilsen
Poul

Dato/date:17/9 - 2012
Navn/name:Claus
Land/country:DK
E-mail:claus11@jubii.dk
Kommentar/comment:Sikken en spændende side, og masser af sjove billeder af de forskellige færgelejer. Nu vil jeg tage færgen en tur til Jylland og besøge min familie. "Thumbs up" til hjemmesiden her. Det er altid sjovt med de her hjemmesider som har et lidt anderledes inhold, end det man er vandt til. Spændende interesse :-)

Mvh Claus

Dato/date:8/9 - 2012
Navn/name:Gustav Anneberg
Land/country:DK
E-mail:gustav-lis@mail.dk
Kommentar/comment:Det er spændende sider,jeg bor på Birkholm og har sejlet "Birkholmposten" men jeg kan ikke se båden i optegnelserne

Dato/date:17/8 - 2012
Navn/name:Joachim
Land/country:Tyskland
E-mail:becker-wolff@t-online.de
Kommentar/comment:Sehr schöne HP!! Habe mit Begeisterung nach den dänischen Fähren meiner Kindheit und Jugend gesucht ..... und alle gefunden!

Dato/date:17/8 - 2012
Navn/name:Niels
Land/country:Danmark
E-mail:helmoe@post6.tele.dk
Kommentar/comment:Som 6 årig var jeg i september 1951 passager på M/S Erria på sejlads fra København til New York, hvor vi oplevede vindstyrke 11 i ca. 2 dage (læs meget høj sø). Så vidt jeg husker brændte Erria kort efter i Philadelphia.
Hjemturen året efter foregik i Svenske-Amerika-linien Stockholm med havblik hele vejen.
Niels Helmø-Larsen

Dato/date:11/6 - 2012
Navn/name:Peter
Land/country:Danmark
E-mail:mail@peterp.dk
Kommentar/comment:Spændende side.

Dato/date:27/4 - 2012
Navn/name:Bjørn Larsen
Land/country:Denmark
E-mail:bogt@c.dk
Kommentar/comment:Glemte at sige/nævne min gruppe Kista Dan (60/61)som jeg var med ungmand ombord i ,og mangler at finde nogen der var ombord i perioden 1960-1961 ,der er også en gruppe på facebook der hedder J.lauritzen (åben gruppe) som jeg også er medlem af

Dato/date:27/4 - 2012
Navn/name:Bjørn Larsen
Land/country:Danmark
E-mail:bogt@c.dk
Kommentar/comment:Hvad med den gamle dampfærge "Danmark" (Gedser-Varnemùnde)som jeg sejlede på som afløsermatros? kunne ikke finde den?

Dato/date:29/2 - 2012
Navn/name:Jørgen Vikkelsø
Land/country:DK
E-mail:Jymd@mail.dk
Kommentar/comment:Meget flot side. Var lige inde og kigge på færgen Kattegat, som jeg har været matros i. Fin side om J.L. Var med Kinna Dan I 3 år. Må man kopierer nogle af billederne ???. Har selv en hjemmeside, vikkelsoejorgen.dk , om mine 21 år til søs. Godt gjort stor beundre af din side. Mvh Jørgen.

Dato/date:28/1 - 2012
Navn/name:Mogens Clausen
Land/country:Danmark
E-mail:mocl@fvst.dk
Kommentar/comment:Hej
Det var en oplevelse at se din hjemmeside. For mit vedkommende var det især interessant at se oplysningerne om rederiet J. Lauritzens skibe, og hvad der skete med dem, efter at rederiet havde afhændet dem til anden side. Indtil 1969 nåede jeg at sejle med 10 af skibene som styrmandselev og styrmand.Side nummer/Page number: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
Antal personer der har skrevet i gæstebogen/Number of people who has signed this guestbook: 122