Gæstebog/guestbookSkriv i min gæstebog/Sign my guestbookDato/date:27/2 - 2015
Navn/name:Henning Jensen
Land/country:DK
E-mail:henchortre@mail.dk
Kommentar/comment:God og interessant hjemmeside.
En rettelse ang. Mercandia President (1982) senere Lodbrog.
Den 2 maj 1985 mønstrede jeg overnævnte i Santos med
det fulde navn. Navnet President, mener jeg var i
aug.- sep. 1984.

Dato/date:1/8 - 2014
Navn/name:Steve Reynolds
Land/country:England
E-mail:reynolds-steve@hotmail.co.uk
Kommentar/comment:Enjoyed looking through this site earlier today - Nice site, good pictures. Regards Steve

Dato/date:22/6 - 2014
Navn/name:Jan Bowie Rasmussen
Land/country:Danmark
E-mail:bowie@mail.dk
Kommentar/comment:Har vist et billed af Adriatic Skou derhjemme, ellers flere billeder fra mine 5 år i skou, også billeder fra ØK og JL

Hilsen Jan Bowie Rasmussen

Dato/date:21/1 - 2014
Navn/name:svend aage lund larsen
Land/country:danmark
E-mail:svend.a.larsen@gmail.com
Kommentar/comment:Var maskinmester fra 1969-1976 på S.både og Jutlandia I ØK.

Dato/date:30/12 - 2013
Navn/name:K. Pedersen
Land/country:Danmark
E-mail:imak4@hotmail.com
Kommentar/comment:Hej - og glædelig jul.

Jeg har et gammelt album fra en afdød sømand, som i 1934 sejlede til østen med SS Asia København. Jeg har et godt billede af skibet, hvis du er interesseret. Jeg kan sende det på mail.
Mvh.
K. Pedersen.

Dato/date:30/3 - 2013
Navn/name:BEN CHRISTENSEN
Land/country:PHILIPPINES
E-mail:benc53@yahoo.com
Kommentar/comment:Hej Bernt,

Det er en vældig flot web side. Du er en god Web Master.
Jeg har sejlet i JL mest på køle skibe, men havde også 2 ture med Nella Dan til Sydpolen. Da jeg sejlede med Brazilian Reefer var den hvid og ikke rusten. Mit sidste skib i JL var Argentinean Reefer "The Love Boat". Flot og stort arbejde du har har lagt i denne spændende webside.


Dato/date:17/3 - 2013
Navn/name:Povl Gade.
Land/country:DK
E-mail:mg.pg@mvb.net
Kommentar/comment:Det er nogle virkelige flotte og informative info man får af disse sider, vedr. Limfjorden havde vi før i tiden færge forb.Nykøbing M og Glyngøre færgen hed MORSØ med en dansk Frichs maskine. Glad for siden her.

Dato/date:23/1 - 2013
Navn/name:Benny Nielsen
Land/country:Danmark
E-mail:nielsen53@live.dk
Kommentar/comment:Jeg søger oplysninger om personale på færgerne mellem Helsingør og Helsingborg i 1950- 1960, da nogle af mine slægtninge har arbejdet der. Ved I, hvor man kan finde dette? Jeg har siddet og set på jeres web-site og jeg må sige, at den er informativ og flot. det er godt, at den er der. Håber, at der er nogle der kan hjælpe. Hilsen Nielsen.

Dato/date:9/1 - 2013
Navn/name:Bodil Bruun
Land/country:Denmark
E-mail:Bodil@mfkorshage.dk
Kommentar/comment: Jeg har glædet mig rigtig meget over din side. Jeg har dog lige nogle rettelser til dine Billeder/ oplysninger om MF Korshage, Hundested.
Freddy gav Korshage navnet Fjordpilen og solgte den til mig oktober 1999. De første år sejlede jeg med private selskaber på Holbæk fjord, senere 2003 lå den ved kaj i Frederikssund. 2004 og 2005 var den i Hundested.I forbin-delse med værftophold i Holbæk,samt tur til Rønne,Bornholm syntes jeg Færgen skulle ha`ve sit gl. navn Korshage tilbage. Det var der ingen problemer med, - blot den kom til at have Hundested isteden for Rørvig som hjemsted. Fra April 2006 har færgen ligget ved kaj i Rønne og sidst, her i Tejn på Bornholm. Det har været nogle gode år på bornholm, med cafe ved kaj. De sidste år har jeg, uden held, forsøgt at afhende den til andre.Ansvaret og udgif-terne er blevet for store, for mig. For øjeblikket har jeg og kommunen ansøgning,hos kystdirektoratet, om at sænke færgen, - som dykkerobjekt og kunstig rev ved Vang /Bornholm. Jeg øver mig på , at forlige mig med tanken, - men ville selfølgelig helst ha den kunne være blevet til glæde for nogle, - oven vande. Venlig hilsen Bodil Bruun. www. MFKorshage.dk

Dato/date:13/12 - 2012
Navn/name:Carsten pedersen
Land/country:Thailand
E-mail:ptservic7@gmail.com
Kommentar/comment:God side, jeg sejlede i Mercandia fra mid i firserne til jeg gik paa navagiations skole, mit oegenavn var "Badman", jeg leder efter gamle mercandia Billider, glaedelig Jul og godt Nytaar til alle jer gamle piraterSide nummer/Page number: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
Antal personer der har skrevet i gæstebogen/Number of people who has signed this guestbook: 122