Gæstebog/guestbookSkriv i min gæstebog/Sign my guestbookDato/date:5/4 - 2005
Navn/name:Heidi Wulff
Land/country:Danmark
E-mail:heidi@sa-net.dk
Kommentar/comment:En rigtig flot side og sjovt for mig at se som efterkommer til en gammel sømand. Min afdøde farfar sejlede for ØK i mange år. Ved henvendelse til søfartsstyrelsen fik jeg fremsendt lister over mønstringer fra 1958 - 1983 men jeg mener han også sejlede under krigen - dette fremgik dog ikke. Ville gerne høre fra sømænd som måske har sejlet med min farfar; Henry Wulff. Jeg mener han var bådsmand.
mvh
Heidi Wulff

Dato/date:23/3 - 2005
Navn/name:Mads Hansen
Land/country:DK
E-mail:mads.hansen@nakskovnet.dk
Kommentar/comment:Hej.. Jeg ville bare skrive at det er en total god side..

Dato/date:16/3 - 2005
Navn/name:Thor Poulsen
Land/country:Danmark
E-mail:thor@poulsen.tdcadsl.dk
Kommentar/comment:Hej :-)
Denne side er virkelig unik. Jeg er lige kommet hjem fra en dejlig tur til England, hvor jeg havde fornøjelsen at prøve Dana Sirena (Esbjerg-Harwich) og retur med Queen of Scandinavia (Newcastle-Ijmuiden). Sidstnævnte er blevet bygget om siden tiden på København-Oslo, men hun holder sig godt.
Jeg ville egentlig bare spørge, om nogen her på siden har prøvet at sejle med Scandinavia? Jeg prøvede hende på København-Oslo, og det var en stor oplevelse. Det interessante er dog, om nogen har set den udsendelse, som TV2 sendte for en tid siden?...."Cruiseship" hed den. Det er Scandinavia, som tydeligvis er blevet misligeholdt...
Er der nogen, som har set den, og som eventuelt kan supplere med ny information?
:-) Thor

Dato/date:8/3 - 2005
Navn/name:John Riksted
Land/country:Danmark
E-mail:john@riksted.dk
Kommentar/comment:Jeg savner en beskrivelse og kommentar til "Mommark-færgen", der sejlede mellem Faaborg og Mommark på Als.
Færgen,der var en motorfærge med et spor til 3-4 godsvogne og vel ca. 100 passagerer, var et vigtigt bindeled mellem
Fyn og Als (Sønderborg). Jeg mener den var i drift fra midten af 20 erne til sidst i 50erne. Har nogle et billede ? Venlig hilsen J.Riksted

Dato/date:1/3 - 2005
Navn/name:Benny Dahl
Land/country:Danmark
E-mail:bb.dahl@get2net.dk
Kommentar/comment:Hej
Punkt 1: det er en god og fyldestgørende side du har her og jeg har haft megen glæde af være her i en del tid for jeg er gammel matros fra 1950-1960 tiden så der er et par af de afbillede skibe jeg har været forhyret på C F Tietgen Rotna Kr.Frederik bl.a.
Og jeg er nok ikke færdig , jeg kommer igen
Mvh. Benny

Dato/date:5/2 - 2005
Navn/name:Peter Herstoft
Land/country:Denmark
E-mail:peter.herstoft@mail.dk
Kommentar/comment:Hej Bernt,
Et rigtigt godt web-sted, du har startet op her (som jeg fandt ved at søge på ØK-skibe, jeg selv har sejlet i). Selvom der kommer flere og flere broer, er færger et kendetegn for Danmark. Og alle de hedengangne fortjener at huskes. Jeg savner måske lidt baggrund om dig selv, og hvorfor du har lavet siden. Jeg vil grave lidt i især i mit billedarkiv og se, om der ikke er noget, der kan supplere hist og her på ØK-skibenes sider.

M.v.h.
Peter Herstoft

Dato/date:29/11 - 2004
Navn/name:Karl Nøhr Sørensen
Land/country:DK
E-mail:kns@oncable
Kommentar/comment:Hej.
Til "Logbogen", Aarhus Søhistoriske Selskabs - www.aarhussoehistoriske.dk - medlemsblad, arbejder jeg på en artikel om salig lods Karl Vestergaard, som startede sin karriere i 1939 som kahytsdreng om bord på Motorskibet "Java".
Han mønstrede i København den 2. september 1939 og mønstrede af den 22. marts 1940 efter en rejse i udenfor indskrænket fart, til Aalborg o.v, som der står i søfartsbogen.
Jeg kunne godt have lyst til at bruge dit billede som illustration i artiklen.
Apropos Java, sejlede jeg selv med M/T Java i 1960 - 61.
I timecharter for "Petrobras". Det meste af tiden i fart mellem Aruba/Curacao og Rio - Santos - Vitoria.
Venlig hilsen

Karl Nøhr Sørensen

Dato/date:19/11 - 2004
Navn/name:Jan Svendsen
Land/country:Danmark
E-mail:jansvendsen999@hotmail.com
Kommentar/comment:Hej

Fin side du har lavet med mange gode billeder. Landede på din side idet jeg i øjeblikket sidder og scanner min fars dias fra hans tid i ØK, hvor han sejlede som maskinmester i 1958.
Da jeg scannede et af billederne af M/S MOMBASA søgte jeg på Google på MOMBASA ØK mens scannerene kørte, og landede på din hjemmeside.
Lidt vemodigt at se de gamle DSB færger i "fremmede" farver uden skorstensbåndene.
selvom jeg bestemt ikke savner sejlturen over Storebælt når jeg skal hjem og besøge familien i Jylland synes jeg at det er dejligt at gense færgerne på dine billeder.

Mvh.

Jan Svendsen
Kalundborg

Dato/date:21/10 - 2004
Navn/name:Chr Løye
Land/country:Danmark
E-mail:chr4@stofanet.dk
Kommentar/comment:Flot hjemmeside, har du flere fotos af M/F Danmark under ophugningen, jeg har sejlet med den fra nybygning og var med til oplægningen i Nakskov.

Dato/date:12/9 - 2004
Navn/name:Peter Traupe
Land/country:Germany
E-mail:mail@petertraupe.de
Kommentar/comment:Nice page with lot of memories. I travelled in scandinavia in the past by train, car and ferry. Nice to see some old "friends" again on the pictures.Side nummer/Page number: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
Antal personer der har skrevet i gæstebogen/Number of people who has signed this guestbook: 122