Gæstebog/guestbookSkriv i min gæstebog/Sign my guestbookDato/date:1/3 - 2005
Navn/name:Benny Dahl
Land/country:Danmark
E-mail:bb.dahl@get2net.dk
Kommentar/comment:Hej
Punkt 1: det er en god og fyldestgørende side du har her og jeg har haft megen glæde af være her i en del tid for jeg er gammel matros fra 1950-1960 tiden så der er et par af de afbillede skibe jeg har været forhyret på C F Tietgen Rotna Kr.Frederik bl.a.
Og jeg er nok ikke færdig , jeg kommer igen
Mvh. Benny

Dato/date:5/2 - 2005
Navn/name:Peter Herstoft
Land/country:Denmark
E-mail:peter.herstoft@mail.dk
Kommentar/comment:Hej Bernt,
Et rigtigt godt web-sted, du har startet op her (som jeg fandt ved at søge på ØK-skibe, jeg selv har sejlet i). Selvom der kommer flere og flere broer, er færger et kendetegn for Danmark. Og alle de hedengangne fortjener at huskes. Jeg savner måske lidt baggrund om dig selv, og hvorfor du har lavet siden. Jeg vil grave lidt i især i mit billedarkiv og se, om der ikke er noget, der kan supplere hist og her på ØK-skibenes sider.

M.v.h.
Peter Herstoft

Dato/date:29/11 - 2004
Navn/name:Karl Nøhr Sørensen
Land/country:DK
E-mail:kns@oncable
Kommentar/comment:Hej.
Til "Logbogen", Aarhus Søhistoriske Selskabs - www.aarhussoehistoriske.dk - medlemsblad, arbejder jeg på en artikel om salig lods Karl Vestergaard, som startede sin karriere i 1939 som kahytsdreng om bord på Motorskibet "Java".
Han mønstrede i København den 2. september 1939 og mønstrede af den 22. marts 1940 efter en rejse i udenfor indskrænket fart, til Aalborg o.v, som der står i søfartsbogen.
Jeg kunne godt have lyst til at bruge dit billede som illustration i artiklen.
Apropos Java, sejlede jeg selv med M/T Java i 1960 - 61.
I timecharter for "Petrobras". Det meste af tiden i fart mellem Aruba/Curacao og Rio - Santos - Vitoria.
Venlig hilsen

Karl Nøhr Sørensen

Dato/date:20/11 - 2004
Navn/name:Jan Svendsen
Land/country:Danmark
E-mail:jansvendsen999@hotmail.com
Kommentar/comment:Hej

Fin side du har lavet med mange gode billeder. Landede på din side idet jeg i øjeblikket sidder og scanner min fars dias fra hans tid i ØK, hvor han sejlede som maskinmester i 1958.
Da jeg scannede et af billederne af M/S MOMBASA søgte jeg på Google på MOMBASA ØK mens scannerene kørte, og landede på din hjemmeside.
Lidt vemodigt at se de gamle DSB færger i "fremmede" farver uden skorstensbåndene.
selvom jeg bestemt ikke savner sejlturen over Storebælt når jeg skal hjem og besøge familien i Jylland synes jeg at det er dejligt at gense færgerne på dine billeder.

Mvh.

Jan Svendsen
Kalundborg

Dato/date:21/10 - 2004
Navn/name:Chr Løye
Land/country:Danmark
E-mail:chr4@stofanet.dk
Kommentar/comment:Flot hjemmeside, har du flere fotos af M/F Danmark under ophugningen, jeg har sejlet med den fra nybygning og var med til oplægningen i Nakskov.

Dato/date:12/9 - 2004
Navn/name:Peter Traupe
Land/country:Germany
E-mail:mail@petertraupe.de
Kommentar/comment:Nice page with lot of memories. I travelled in scandinavia in the past by train, car and ferry. Nice to see some old "friends" again on the pictures.

Dato/date:31/8 - 2004
Navn/name:DSMJ
Land/country:Danmark
E-mail:dsmj@get2net.dk
Kommentar/comment:Alle tiders! Især for en gammel søulk som undertegnede. De fleste af ØK`s skibe kan jeg genkende, og flere har jeg sejlet ombord i. Jeg "savner" kun billeder af de gamle Nord- og Sydamerikadbåde fra DFDS i perioden 1930 - 70. Lidt urimeligt ønske måske. Men under alle omstændigheder en fremragende side, der vidner om et stort og omhyggeligt forarbejde. Fra 0-13: 13!!!

Dato/date:16/7 - 2004
Navn/name:Poul Sørensen
Land/country:Danmark
E-mail:pos@pc.dk
Kommentar/comment:Mit bedste kompliment. En meget flot og velstruktureret hjemmeside. Håber at den fortsat udbygges. Er det OK at bruge de tabellariserede færgedata - i dette tilfælde vedr. Samsøfærgerne - ifm en påtænkt bog herom, når der er tydelig kildehenvisning??

Dato/date:19/6 - 2004
Navn/name:H.J.W. Kristoffersen
Land/country:Danmark
E-mail:hjwk@post.tele.dk
Kommentar/comment:Jeg synes det er en flot præsentation og som ØK pensionist på landsiden er jeg stolt over at den flåde som vi havde er med. Den er jo desværre ikke længere og der er mange forklaringer for hvorfor.

Skindet på næsen holdt vi dog selvom det holdt hårdt. Jeg er stadig aktionær i Kompagniet, som det blev kaldt og det glæder mig uendeligt at de nye kræfter som nu sidder ved roret fik rettet "skuden" op og synes på vej mod en god fremtid selvom det er uden flåden. Handlen som jeg i sin tid var del synes nu rettet op - nok ikke helt i overensstemmelse med H.N. Andersen, men som et nødvendigt og fornuftigt alternativ til det gamle.
Med venlig hilsen
H.J.W. Kristoffersen
Udsigten 11
4220 Korsør

Dato/date:13/6 - 2004
Navn/name:Henrik Larsen
Land/country:DK
E-mail:henrik.dalgaard@wanadoo.dk
Kommentar/comment:Flot side, du har der.. Men hvad med et link til vores hjemmeside for tidligere storebæltsfærge M/S Heimdal, nu kabelskib for Alcatel. på www.msheimdal.webbyen.dk
Mvh.
Henrik :-)Side nummer/Page number: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
Antal personer der har skrevet i gæstebogen/Number of people who has signed this guestbook: 118