Gæstebog/guestbookSkriv i min gæstebog/Sign my guestbookDato/date:13/8 - 2005
Navn/name:Per
Land/country:Odense/Danmark
E-mail:persen1@yahoo.dk
Kommentar/comment:Flot side, men sjovt at du ikke har Danmarks mindste færge med på siden: Stige II, som sejler på Odense Kanal.
Den har lige plads til 10 cykler, men så går den heller ikke længere :-)

Dato/date:18/7 - 2005
Navn/name:Peter Rasmussen
Land/country:Denmark
E-mail:
Kommentar/comment:Dette er alletiders side med masser af flotte billeder og interessante facts. Jeg synes særlig godt om "Rejsebeskrivelser" med billederne af krydstogtskibene.
Rigtig flot og meget informativ side.

Dato/date:16/7 - 2005
Navn/name:Morten
Land/country:Danmark
E-mail:Bimbo2_2007@hotmail.com
Kommentar/comment:God side.

Hvorfor har du/i ik HH-Ferries med ?? dem der sejler mellem helsingør helsingborg.


Dato/date:11/7 - 2005
Navn/name:peter jensen
Land/country:sverige
E-mail:peter.jensen@carlbro.se
Kommentar/comment:Det er flotte nögterne og kolde fakta du har samlet - flot.
Jeg savner dog de tidlige storebältsfärge d/s Danmark, d/s
Christian IX og såvidt jeg husker d/s Prins Christian.
Kan du ikke göre opmärksom på den evige endestationen Alang Beach for vore stakkels politikere, så de kan föle rigtig dårlig samvittighed over at have sovet så länge.

Dato/date:21/6 - 2005
Navn/name:ronni svensson
Land/country:Danmark
E-mail:rbs@tdcadsl.dk
Kommentar/comment:Hej
Dejlig hjemmeside, med et lækkert overskueligt design
Mvh
Ronni

Dato/date:3/6 - 2005
Navn/name:martin svensson
Land/country:danmark
E-mail:flintstoneservice@hotmail.com
Kommentar/comment:jeg vil hermed tak for hjælpe og jeg fandt to skibe jeg skal have med i en bog jeg er ved og lave om de gl danske film og så kan jeg lavet filmbog helet ok nu og i er meget velkomme til at hev jer til mig når i vil det chauffør martin svensson pal mullersvej 85 st th lej 662 8210 århus v tlf 40282939 86169064 www.flintstoneservice.dk

Dato/date:20/5 - 2005
Navn/name:Nikolai Andersen
Land/country:dk
E-mail:arntmatros@hotmail.com
Kommentar/comment:Hejsa! Er virkelig positiv overrasket, over denne side. meget flot illustreret,og godt stillet op.
mvh. En færgesejler.

Dato/date:13/5 - 2005
Navn/name:bent Andersen
Land/country:DK
E-mail:bentandersen.bent@jubii.dk
Kommentar/comment:Hej Bernt

Det er en fin og hyggelig side, du her har bygget op. Jeg var ude at snuse til de store have som ung, men valgte at vende tilbage til den trygge landjord. Senere fik jeg en del år som journalist på bladet Søfart, og mødte på den måde mange prægtige søfolk. Interessen for skibsfart og skibe og søens folk har jeg bevaret. Og jeg blev meget glad for afdelingen med fotos af og data om ØKs skibe. Trist at et stort rederi med gode skibe og dygtige folk og endda eget værft skulle ende sådan. Mens jeg arbejdede på Søfart, fik jeg nogle rejser med Fionia og Boringia i Vestafrikafarten. Det var i begyndelsen og midten af 80erne. Jeg husker med særlig glæde kpt. Lundegaard i Fionia og også maskinchefen, en ikke så høj, rødhåret, karseklippet mand. De elskede det skib og hele tilværelsen til søs. Der var også en gammel bådsmand, vist nok Eli. Optog nogle ruller lysbilleder derfra, som jeg vil sende dig, når det lykkes at finde dem i kasserne på loftet. Til alle med interesse for skibsfart vil jeg til slut lige anbefale hjemmesiden www.jtashipphoto.dk - hvor min kammerat fra Fredericia, Jesper, uge for uge planter fotos af skibe, der har anløbet Fredericia havn. Der ligger vel et par tusind fotos fra de seneste fire år. Blandt meget andet interessant kan man se Svitzers nye standardslæbebåd fra polsk værft, som der til nu er leveret fem-seks stykker af. Kønne er de vel ikke...men effektive.
Nå. Tak for siden. Og god vind!

Bent Andersen

Dato/date:30/4 - 2005
Navn/name:Willy Carl Grønhøj (f. Jensen)
Land/country:Danmark
E-mail:w-gronhoj@mail.tele.dk
Kommentar/comment:hej, jeg kom ind på denne side da jeg søgte mere om min far Peter Willy Marius Jensen som var hyret på M/S Malaya i 1939 og omkom i nordatlanten i juni 1941 da de blev topederet på vej til Murmansk med krigsmatriel, jeg savner flere oplysninger fra skibet, jeg ved ikke om der nogen som lever idag, jeg kan fortælle at min far havde et sejelernavn (Texas Willy) jeg har selv sejlet med et skib der hed Else Basse og der var en motormand ombord der overlevede Malaya og jeg fik da en del at vide om de forhold som der herskede ombord, jeg kan også oplyse at efter krigen fik jeg sammen med min mor 3 medaljer i england ved indvielsen af krigsmonomentet af de danske sømænd som gik i engelsk krigstejeneste og det forbavsede mig at der var over 3000 der fra starten af krigen gjorde dette, jeg har siden da været forundret over at man stadig fokusere på de modstandsfolk her i danmark der gjorde modstand fra starten af krigen ikke var ret mange, men nok om det er der nogen som kan fortælle mig vor adressen er til ØK rederiet er idag eller ligger inde med flere oplysninger vil jeg være meget taknemlig.
mvh. Willy Grønhøj (Jensen)

Dato/date:21/4 - 2005
Navn/name:sinnesael jean claude
Land/country:france
E-mail:thancaje@free.fr
Kommentar/comment:This website "OSTASIATISKE KOMPAGNI" is very nice and interesting.Could you help me to find some blueprints of some of these boats ? I am a naval model maker. Thank you
Jean ClaudeSide nummer/Page number: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
Antal personer der har skrevet i gæstebogen/Number of people who has signed this guestbook: 122